aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Workout mannen
Gewoon voor de vorm!
Suiz
!

Let’s Work! Fit worden of/en blijven met SUIZ. Een sportieve, sociale en recreatieve manier van gezondheid beleven!
Workout is een ideale manier om je algehele conditie te verbeteren. De lessen zijn zo samengesteld dat iedereen  in eigen tempo mee kan doen. Je voelt je nou eenmaal fitter als je regelmatig beweegt.

 


 

 

 

Het plezier staat in deze groep voorop, maar dat neemt niet weg dat er serieus gewerkt wordt aan de algehele conditie.
Er worden geen topprestaties van je verwacht. Bij SUIZ is het lesaanbod vooral gericht op de recreatieve kant van de sport. Elke les start met het opwarmen van de spieren. Daarna kunnen allerlei activiteiten worden


gewoonLekkerInJeVel!.png

ondernomen, waarbij er regelmatig ook een spelvorm aan bod komt zoals voetbal of volleybal. Laagdrempelig, gezellig en in een veilige omgeving met een deskundige begeleider.
De sportschool een drempel te hoog? Wil je toch gewoon lekker sporten? Schrijf je dan in voor de Workout voor mannen. Meedoen is winst voor de conditie.