aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Body Shape
'n mooi portie levenskracht!
Suiz
!

Body Shape is een leuke en goede manier om iets te doen aan je conditie.
En dat 
bewegen belangrijk en gezond is in deze tijd van stilzitten, hoeven we niemand meer te vertellen.

 

Bodyshape is een les waar je elke week iets anders doet. De ene week is de les gefocust


 

 

 

op conditie de andere op kracht, of circuit maar ook dans met daarna de krachtoefeningen.

 

Bij ZGV beweeg je actief op muziek. Centraal staat het plezier om met een groep oefeningen op muziek uit te voeren. Door regelmatig deze lessen te volgen wordt het uithoudingsvermogen en de conditie


gewoonLekkerInJeVel!.png

verbeterd. De spieren worden sterker en de longinhoud vergroot.

 

Body Shape is een methode voor conditietraining die actief, uitdagend en leuk is en voor iedereen (jong en oud) geschikt of je nu net begint of dat je al gevorderd bent. 

 

Kortom moet je doen!