aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Peutergym
Waarin jouw kleintje groots kan zijn!
Suiz
!

Klimmen, klauteren, balanceren, hangen en rollen: wat thuis niet altijd kan of mag, is wel mogelijk bij peutergym! Samen spelen, tikkertje of kringspelletjes: Het kan en mag veilig bij SUIZ.
Stiekum leren de peuters alvast de basis van sport kennen.

Allemaal spelenderwijs, vertrouwd samen met een ouder (of begeleider) en veilig met een deskundige trainer.

Dit kan al vanaf dat er gekropen
wordt tot en met de kleuter
die naar school toe gaat.

 

gewoonLekkerInJeVel!.png

 

Uiteraard doen deze groepen ook mee aan de uitvoering (laten zien wat we al kunnen op een feestelijk moment).

SUIZ aan de basis!