aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Yoga

Suiz!


 

Yoga is het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken
(geest en lichaam, binnen en buiten, spanning en ontspanning, etc.). Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen (Asana’s) geven kracht en energie en   zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning.


 

 

Yoga is voor iedereen voor jong en oud, mannen en vrouwen, gezonde of
                    zieke mensen.                                                                     

Yoga kan altijd worden aangepast, maar blijf naar je lichaam luisteren. Na de warming-up, wordt aan verschillende spiergroepen gewerkt, zoals de been- en bilspieren, rugspieren, buikspieren, heupopeners en ballance oefeningen met aan het einde van de lestijd om heerlijk te ontspannen.

Op maandagmorgen de Hatha Yoga!

Op woensdagavond geven we Yin Yoga  in projectvorm (10 lessen)                    

 

 


gewoonLekkerInJeVel!.png

 

 

Bij Yoga is het doel niet een perfecte houding aan te kunnen nemen, maar bereid en in staat te zijn om datgene  wat je tijdens yoga over jezelf leert, in je dagelijks leven in de praktijk te brengen.Vergelijk daarom je eigen ervaringen niet met die van een ander, maar blijf gewoon je intuïtie volgen in wat goed is voor jou.