aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona
Beste leden van Suiz, 
 

Tijdens de persconferentie van 17-11-2020 was er weer een update omtrent Corona. In dit geval is dat goed nieuws voor de volwassenen groepen; die mogen weer van start! Er zijn nog wel wat dingen om rekening mee te houden. 
Voor binnen en buiten sporten geldt een maximum van 4 personen per zelfstandig groepje en een maximum van 30 personen in een accommodatie (exclusief instructeur). Iedereen moet 1,5m afstand houden en de verschillende groepjes mogen niet mengen. 

Kleedkamers en douches zijn gesloten. 

Als u vragen heeft; stel ze aan de trainer!

Free running
Niks staat je in de weg
Suiz
!


 

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Denk bijvoorbeeld aan muren, daken en railings, op grote hoogte of bijzondere locaties.

 

Door deze sport krijg je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht.


 

 

De obstakels die je tegenkomt worden uitdagingen en zo leer je steeds beter te free runnen. 


Het is de bedoeling dat je met vloeiende bewegingen beheersing krijgt over het bewegen in je omgeving, dit kan door trucs en verschillende salto's. En dat maakt free runnen zo gaaf.
 

 

 

 


gewoonLekkerInJeVel!.png

 


Als jij ook wilt free runnen dan kan dat al vanaf 6 jaar!

 

Uiteraard doen deze groepen ook mee aan de uitvoering (laten zien wat we al kunnen op een feestelijk moment) en de clubwedstrijden. (Niet verplicht wel super leuk )