aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Trampoline springen
Vliegen als een vogel, springen als een kikker bij
Suiz
!


 

Trampolinespringen is een geweldige ervaring. Je bent in de lucht op een hoogte die normaal gesproken niet mogelijk is. Je voelt je als een vogel in de lucht. Afzetten en hup...hoog, steeds hoger zweven. Wentelen, draaien, schroeven. Zo zweef je door de lucht. Neerkomen op de verende mat en hup...weer hoog! Een salto, gestrekt of gehurkt vlieg je door de lucht. Heerlijk steeds hoger en hoger zweven. Trampolinespringen is geweldig!

 

 

 

Naast het plezier dat kinderen beleven tijdens het springen, is het ook een uitdaging. Probeer maar eens in het midden te blijven zonder te wiebelen. Het vraagt een hoop motorische vaardigheden om sprongen perfect uit te voeren. Je hebt er coördinatie voor nodig, maar ook kracht en lenigheid! Voor kinderen is deze sport ideaal voor de lichamelijke ontwikkeling.

 

 


gewoonLekkerInJeVel!.png

 

 

Trampolinespringen kan al vanaf 5 a 6 jaar….dit is per kind verschillend!

 

Uiteraard doen deze groepen ook mee aan de uitvoering (laten zien wat we al kunnen op een feestelijk moment) en de wedstrijden. (niet verplicht wel erg leuk )