aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Turnen!
met
 Suiz
!

 

 

Kracht, lenigheid en souplesse! Maar ook  balans en concentratie. Een mooi evenwicht….
Bij turnen gaat het over een brede motorische ontwikkeling. En sociale vaardigheden.
Naast de diverse turntoestellen komen er in de turnlessen ook spelvormen aan bod zodat er altijd voldoende uitdaging is voor iedereen.

Recreatief turnen is samen trainen in een gezellige verenigingsambiance!
En voor de ambitieuzere turners/sters is er een mogelijkheid om in de selectie te turnen.  Deze plekjes worden vergeven door de trainers, en daarvoor kun je je dus niet via de website aanmelden.

 

Onze recreatieve turngroepen zijn vanaf groep 3 en sluiten prima aan op de kleuterlessen.
Uiteraard doen deze groepen ook mee aan de uitvoering (laten zien wat we al kunnen op een feestelijk moment) en de wedstrijden. (Niet verplicht wel  enorm leuk)