aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Kleuter GYM Basis

van Elke sport!
Suiz
!

 

Heeft u een kleuter in groep 1 of 2? Dan is deze bij SUIZ helemaal op de juiste plek!

Kleuters hebben zoveel plezier in bewegen. Iedere ouder zal die drang tot bewegen van zijn kind herkennen. Stilzitten lastig, energie in overvloed en remmen niet mogelijk?
Kleuter GYM Basis van Elke sport!
Elk kind is anders; het ene kind is bang

Hom over kop te gaan, het andere kind heeft hoogtevrees en weer een ander kent geen vrees.
Bij kleutergym worden situaties geboden die aansluiten bij de belevingswereld van kleuters, waarop elk kind zich op zijn eigen tempo en mogelijkheden ontwikkelt. Daarbij stimuleren wij als leiding het kind in zijn beweging door steeds een stapje verder te gaan. Vooral leuk, uitdagend en altijd leerzaam!

Na peutergym wordt hier de basis gelegd van alle sporten
Uiteraard doen deze groepen ook mee aan de uitvoering (laten zien wat we al kunnen op een feestelijk moment)