aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

07-07-2021

 

Beste leden,

 

Het is al even geleden dat de binnensporten het startsein kregen om weer te gaan beginnen met de lessen, sinds eind mei is Suiz weer in de zaal te vinden. Doordat we her en der wat leden hebben verloren zijn sommige lessen aangepast en in elkaar geschoven. De zomervakantie staat voor de deur en we hopen dat we het materiaal maar voor 6 weken hoeven op te ruimen!

Aan het einde van de zomervakantie start er een grote reclamecampagne om weer nieuwe leden of oud leden aan te trekken om te gaan sporten bij Suiz.

Al onze reguliere sportactiviteiten starten maandag 23 aug 2021. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten voor eventuele afwijkingen; hierin zal gecommuniceerd worden over het hoe en wat. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod.

Suiz zal 21 augustus 2021 het seizoen openen met een gezamenlijk openingsfeest, hou ook hiervoor de sport whatsapp groepen en of de mail in de gaten!

Om een of andere reden nog niet aangemeld in de sport whatsapp groep van jouw sport mail dat met secretariaat@suiz.nl

Rest ons nog jullie een fijne vakantie te wensen!

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Alles wat jij kan
met jouw Suiz
!

 

Free running
Thema sport
Streetdance
 

Wij bieden de gymsport aan in de meest brede zin van het woord, voor iedereen joung en oud! Kom er bij het is leuk  gezellig en gezond.

gewoonLekkerInJeVel!.png