aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Seizoen praat
Suiz!

Vakantiegroet SUIZ
 
In het hele 102 jarig bestaan van ZGV / SUIZ is het een seizoen geweest die zijn gelijke niet kent. De zalen gingen op slot, de competities afgelast en iedereen bleef thuis... een ramp voor de gymsport, en onze sporters die zo graag deze sport beoefenen. Gezondheid gaat altijd voor, en daar stond iedereen achter door de vereniging te blijven steunen, en de contributie door te betalen. Overmacht, zo heet het. Het voelde als onmacht. 
 
Alle ontwikkelingen zijn op de voet gevolgd. Het bestuur heeft zich kranig geweerd door alle veranderingen op de voet te volgen, en te vertalen naar een helder eenduidig protocol. Een megaklus. En allemaal op vrijwillige basis, vergeet dat niet. Maar een dankbare, hoe mooi was het om iedereen weer te zien, onder begeleiding van onze enthousiaste trainers op een buiten lokatie.  Vreemd, maar wel fijn. 
 

 

De zalen gaan zoals het nu lijkt weer open na de vakantie. De scholen starten op, het openbare leven komt weer op gang. Sommige trainers hebben de vakantie nog een programma voor de leden, anderen gaan genieten van hun vakantie. Hoe dan ook:
 
Iedereen begint weer. Dat geeft gemeente en bestuur de gelegenheid om er zorg voor te dragen dat het verantwoord en  met inachtneming van alle dan geldende maatregelen ook weer kan. 
 
Rest ons iedereen te bedanken voor de steun. En een fijne vakantie te wensen, uit of thuis. 
 
En iedereen terug te zien in de zaal (jippie!!) vanaf 1 september. 
 
En neem even de tijd om onze website te bekijken. Nieuw, fris, cool....

 

gewoonLekkerInJeVel!.png

 

 
In beweging met jou!! 
 
Namens het bestuur
Groet
Monique Schuiten