aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

corona


 

Goednieuws
We gaan weer van start Augustus 2020!
Suiz!

 

het nieuwe sportieve seizoen weer bij ZGV!
We hebben er zin in. Er zijn wat wijzigingen in het rooster (zie Informatie -> Lesrooster). Lees het goed, en bij vragen meld je even bij je trainer. 
 
Alle kinderen kunnen weer aan de slag in hun eigen discipline. Ook zijn er twee streetdance uren bijgekomen op de vrijdag, die gegeven worden door Linda van Asselt. Wellicht kennen de kinderen haar nog van de warming up van de avondvierdaagse afgelopen mei! En voor kinderen die nog niet helemaal weten wat ze nu precies leuk vinden, is er tot de

 

 


 

 

 

 

herfstvakantie een leuke variatiegym (themasport) waarbij er elke les een andere  discipline aan bod komt. 
 
Vorig seizoen is er een enorme toename in leden geweest vooral ook in het aantal volwassen leden. 
Dat is de reden dat juist deze categorie een aantal uren erbij heeft gekregen: of het nu gaat om Yoga, bodyshape of een bootcamp op zaterdagochtend, sporten bij een vereniging is gezellig, sociaal en levert uiteindelijk natuurlijk prima resultaat. Er wordt dit seizoen (vanaf 1 sept) ook  begonnen met een Energizer , lekker bewegen in de vroege ochtend om de dag fit en vitaal te beginnen!
 

 


 

gewoonLekkerInJeVel!.png

 
 
Meld je vooral aan voor een proefles, we zijn samen een vereniging en samen sporten is toch gewoon het leukste wat er is. Bovendien na een vakantie heerlijk om weer in beweging te komen en in vorm te raken. 
 
Graag tot ziens op een van onze uren!
 
De op de website staat inmiddels alle informatie over het nieuwe seizoen voor jullie klaar...... neem vooral even een kijkje! 
 
Groet,
 
Monique Schuiten
 
Voorzitter