aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Nieuw seizoen 2020-2021!
We gaan weer van start Augustus 2020!
Suiz!

 

het nieuwe sportieve seizoen weer bij SUIZ!
We hebben er zin in. Er zijn wat wijzigingen in het rooster (zie Informatie -> Lesrooster). Lees het goed, en bij vragen meld je even bij je trainer. 
 
Alle kinderen kunnen weer aan de slag in hun eigen discipline. Ook zijn er twee streetdance uren bijgekomen op de vrijdag, die gegeven worden door Linda van Asselt. 

 

 


 

 

 

 

Vorig seizoen is er een enorme toename in leden geweest vooral ook in het aantal volwassen leden. 
Dat is de reden dat juist deze categorie een aantal uren erbij heeft gekregen: of het nu gaat om Yoga, bodyshape of een bootcamp op zaterdagochtend, sporten bij een vereniging is gezellig, sociaal en levert uiteindelijk natuurlijk prima resultaat.
 

 


 

gewoonLekkerInJeVel!.png

 
 
Meld je vooral aan voor een proefles, we zijn samen een vereniging en samen sporten is toch gewoon het leukste wat er is. Bovendien na een vakantie heerlijk om weer in beweging te komen en in vorm te raken. 
 
Graag tot ziens op een van onze uren!
 
Op deze website staat inmiddels alle informatie over het nieuwe seizoen voor jullie klaar...... neem vooral even een kijkje! 
 
Groet,
 
Het SUIZ team