aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Kosten en voorwaarden

 

Contributie voor het jaar 2020/2021 bedraagt €19,00 per maand voor 1 lesuur in de week.
We innen 12x per jaar, ieder tweede en volgende lesuur kost €12,50. De inschrijfkosten zijn €5,00 eenmalig.


 

Bij inschrijving wordt ook de bondscontributie naar rato in rekening gebracht. Deze bedraagt voor dit seizoen €27,00 en wordt door de vereniging afgedragen aan de KNGU.

Indien u bij vooruitbetaling een heel jaar ineens wil betalen, mag u een korting nemen van 10% over het gehele bedrag. Voor een half jaar is dit 5%.

De SUIZ sporten zijn per kwartaal schriftelijk opzegbaar bij de ledenadministratie, met een opzegtermijn van 4 weken.

Voor wedstrijdsporters geldt dat deze 2x per seizoen kunnen opzeggen, per 1 januari of per 1 juli, eveneens met een opzegtermijn van 4 weken.


 

Ook zijn we te volgen op Facebook en Instagram.