aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona
Beste leden van Suiz, 
 

Tijdens de persconferentie van 17-11-2020 was er weer een update omtrent Corona. In dit geval is dat goed nieuws voor de volwassenen groepen; die mogen weer van start! Er zijn nog wel wat dingen om rekening mee te houden. 
Voor binnen en buiten sporten geldt een maximum van 4 personen per zelfstandig groepje en een maximum van 30 personen in een accommodatie (exclusief instructeur). Iedereen moet 1,5m afstand houden en de verschillende groepjes mogen niet mengen. 

Kleedkamers en douches zijn gesloten. 

Als u vragen heeft; stel ze aan de trainer!

Wij de vereniging
Suiz dat ben jij dat zijn wij!
Suiz
!


 

De vereniging bestaat inmiddels 102 jaar. Dat is al een heel lange historie, maar betekent niet dat we stoffig of vastgeroest zijn, integendeel zou ik haast zeggen! 
De vereniging heeft vorig jaar een bestuurswissel gehad, en heeft een ledengroei doorgemaakt van een kleine 50%. Het aanbod van onze sporten is verruimd, we kijken goed naar en spelen in op trends en hebben op deze manier een aanbod samengesteld dat zeer tot de verbeelding spreekt.

 

Graag nodigen we jullie dan ook uit voor een proefles. Dit is mogelijk voor alle sporten, met uitzondering van de selectie-uren. 
Sporten in verenigingsverband is gezellig, want er zijn vaste groepen. Er is altijd deskundige leiding en veel individuele aandacht, en samen bereiken we op deze manier ook nog eens mooie resultaten! Lees gerust over ons aanbod, en als er vragen zijn aarzel niet om ze te

 


gewoonLekkerInJeVel!.png

 

 

stellen via het contactformulier  op deze website,
 
Graag tot ziens bij een van
onze lessen!

Direct mailen met de:

Voorzitter
penningmeester
secretariaat
Ledenadministratie