aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona

15-12-2020

 

Beste leden,

 

We hebben gisteren vol spanning weer de persconferentie aangehoord. De maatregelen die nu zijn aangekondigd komen weer hard aan; alle binnensport moet weer worden stilgelegd. Tijdens de kerstvakantie zou er sowieso al geen sporten zijn geweest, maar toch voelt het gek om ons materiaal weer eerder en langer dan verwacht in de opslag te moeten schuiven.

 

Al onze sport activiteiten komen vanaf vandaag tot en met 19 januari helaas te vervallen. Hou uw eigen sport whatsapp groep in de gaten; hierin zal gecommuniceerd worden over wat we dan wél gaan doen. Dit verschilt uiteraard per sport aanbod, maar waar mogelijk proberen we iets alternatiefs aan te bieden zoals een online les.

 

Van een aantal leden kregen we de vraag of wij nu weer buiten gaan sporten. Wij hebben het onze minister president gisteren óók horen zeggen; voor kinderen mag dat. Wij hebben dit uiteraard overlegd en komen in verband met de weersomstandigheden in deze tijd en de te garanderen veiligheid van de kinderen tot de conclusie dat dit geen realistisch alternatief is in de winter, helaas.

 

Wij hopen van harte dat we vanaf 20 januari onze lessen weer mogen oppakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van SUIZ

Wij de vereniging
Suiz dat ben jij dat zijn wij!
Suiz
!


 

De vereniging bestaat inmiddels 102 jaar. Dat is al een heel lange historie, maar betekent niet dat we stoffig of vastgeroest zijn, integendeel zou ik haast zeggen! 
De vereniging heeft vorig jaar een bestuurswissel gehad, en heeft een ledengroei doorgemaakt van een kleine 50%. Het aanbod van onze sporten is verruimd, we kijken goed naar en spelen in op trends en hebben op deze manier een aanbod samengesteld dat zeer tot de verbeelding spreekt.

 

Graag nodigen we jullie dan ook uit voor een proefles. Dit is mogelijk voor alle sporten, met uitzondering van de selectie-uren. 
Sporten in verenigingsverband is gezellig, want er zijn vaste groepen. Er is altijd deskundige leiding en veel individuele aandacht, en samen bereiken we op deze manier ook nog eens mooie resultaten! Lees gerust over ons aanbod, en als er vragen zijn aarzel niet om ze te

 


gewoonLekkerInJeVel!.png

 

 

stellen via het contactformulier  op deze website,
 
Graag tot ziens bij een van
onze lessen!

Direct mailen met de:

Voorzitter
penningmeester
secretariaat
Ledenadministratie