aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona
Beste leden van Suiz, 
 

Tijdens de persconferentie van 17-11-2020 was er weer een update omtrent Corona. In dit geval is dat goed nieuws voor de volwassenen groepen; die mogen weer van start! Er zijn nog wel wat dingen om rekening mee te houden. 
Voor binnen en buiten sporten geldt een maximum van 4 personen per zelfstandig groepje en een maximum van 30 personen in een accommodatie (exclusief instructeur). Iedereen moet 1,5m afstand houden en de verschillende groepjes mogen niet mengen. 

Kleedkamers en douches zijn gesloten. 

Als u vragen heeft; stel ze aan de trainer!

Hulp via
Suiz
!
Hoe werkt het?


 

Te weinig geld voor sporten bij SUIZ?

Wil je kind graag voetballen, muziekles, turnen, streetdance, judo of aan theater doen maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! We zijn er ook voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt. Wij betalen voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie of het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument.
 

 

meedoen.jpg

 

 


gewoonLekkerInJeVel!.png

 

 

1 ) De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld de juf, meester, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam;
2 ) De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;
3 ) De intermediair hoort vaak binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is en laat dit je dat weten;
4 ) Na goed keuring kun je je kind aanmelden bij de sportclub, dansschool of andere organisatie waar je kind op les wil;
5 ) Wij betalen de contributie of het lesgeld direct aan de sportclub/lesgever. Je ontvangt zelf geen geld.
Let op: Er moet ieder jaar een nieuwe aanvraag gedaan worden.